Histori

Rrustem Spahiu 

Dr. Agron Islami

Përktheu nga arabishtja: 
Fuad Morina 

Shaqir Shala 

(E shkuara, e tashmja dhe e ardhmja)

Përktheu: Sezai Sylejmani

Qyteti i Pejës i cili është njëri ndër qendrat më të rëndësishme të Kosovës, posedon një histori të pasur me monumente kulturore dhe historike.

PhD (c) Besir Neziri