PNFBI E-Learning – projekti që ka zhvilluar 100% mësimin nga distanca thjeshtë dhe me rezultate!

Gati gjitha institucionet arsimore në Kosovë kanë filluar ta konsiderojnë seriozisht mësimin online nga distanca!

Kemi nderin që Akademia e Studimeve PNFBI është programi i parë i organizuar i mësimit online për fenë, etikën, artin, kulturën dhe qytetërimin shqiptar islam.
Ky projekt studimi për të rritur është zhvilluar me dy gjenerata: dhjetor 2018 – janar 2019 dhe dhjetor 2019 – janar 2020 me 229 studentë, të cilët bazuar në sistemin e brendshëm kanë diplomuar 39 prej tyre!
91.7% të studentëve të gjeneratës së parë kanë marr pjesë në një program studimi nga distanca për herë të parë në këtë projekt, ndërsa nga gjenerata e dytë 66.7%.
Nga feedback në fund të programit, 92 % të studentëve të gjeneratës së parë janë ndarë të kënaqur me realizimin teknik dhe të përgjithshëm ndërsa këtë mendim nga gjenerata e dytë e kanë ndarë 93.3% të studentëve pjesëmarrës.
Përvojat tona jemi të gatshëm t’i ndajmë dhe me institucionet tjera të natyrës si projekti ynë ose edhe krejt tjera!Departamenti per Arsim - KBIF
Gentian Jetishi


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë