Dr. Violeta Smajlaj - Ushqimi në Ramazan

Dr. Violeta Smajlaj - Ushqimi në Ramazan


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës