Lidhja Shqiptare e Prizrenit 1878

Lidhja Shqiptare e Prizrenit përbën ngjarjen më të rëndësishme historike kombëtare.

Kjo ngjarje historike ka arritur t'i bashkojë shqiptarët e të gjitha trevave e besimeve fetare.

Shqiptarë muslimanë e të krishterë u bashkuan kundër copëtimit të trojeve shqiptare duke e vënë në plan të parë ekzistencën dhe interesin kombëtar.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pjesë nga fjalimi i Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava për luftën e UÇK-së