Alba Gashi Hajredini është shembull i një nëne të përkushtuar.


Diplomoi në Fakultetin e Edukimit, por nuk u punësua.

Ndonëse jo në një institucion shtetëror, njohuritë e fituara ajo po i vë në praktikë në shtëpinë e saj.

Motivohuni nga energjia dhe vullneti i saj.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës