Kryetari i KBIGJ-së, Dr. Valon ef.Myrta takoi këshillat e xhamive të fshatit Shqiponjë dhe Rashkoc

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjakovë, Dr. Valon ef.Myrta ka zhvilluar dy takime të ndara me këshillat e xhemateve të xhamive te fshatit Shqiponje (Jabllanice), me imam Adem ef. Ademi, dhe fshatit Rashkoc me imam Adem ef. Jakupi.
Në të dyja takimet uruam përzgjedhjen e antarëve të rinjë dhe biseduam për kompetencat dhe përgjegjësitë në mirëmbajtjen e vakfit, si dhe për sfidat në këtë kohë pandemie.
Këshilli angazhohet që të jetë transparent dhe i përkushtuar në bashkëpunimin me këshillin e xhemateve, ku presim rezultate modeste në zhvillimin dhe kultivimin e nevojave të xhemateve në rrethet dhe teritoret e tyre të xhematit.
Lusim Zotin të kemi mbarësi dhe sukses në shërbim të qytetarëve të komunës së Gjakovës
Falënderojmë për viziten Këshillin e Xhamisë se fshatit Shqiponje (Jabllanice), i përbërë nga Adem ef. Ademi (imam), Fatlum Mehmetaj (muteveli), Adem Hajdari, Elez Rexhepi dhe Kushtrim Maliqi (anetare).
Gjithashtu, falënderojmë Këshillin e Xhamisë se fshatit Rashkoc, i përbërë nga Adem ef. Jakupi (imam), Xhafer Kida (muteveli), Halil Kurhasku, Osman Shala dhe Albios Kokalla (anetare).Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës