Në gjithë Kosovën edhe këtë vit, Bashkësia Islame organizon kurse verore për mësim besim


Në gjithë Kosovën edhe këtë vit, Bashkësia Islame organizon kurse verore për mësim besim

Fëmijët te cilët po marrin pjese ne këtë kurs u shprehën se, mësimi këtu u duket e i lehte për tu kuptuar.

Orari po u behet me atraktiv me aktivitetet shtese dhe shujtën ditore qe e marrin brenda restorantit te shkollës

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Program fetar dedikuar ardhjes së Muhamedit a.s. si mëshirë për botën