Fillon therja e organizuar e kurbanëve nga Bashkësia Islame e Kosovës


Menjëherë pas faljes së Namazit të Bajramit, Bashkësia Islame e Kosovës, ka filluar therjen e organizuar të kurbanëve.

Që nga ora 7 e 30 në mëngjes nën organizimin e Bashkësisë Islame të Kosovës, ka filluar therja e organizuar e kurbanëve të cilët janë porositur nga besimtarët vendor dhe ata nga diaspora.

Inspektor nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë thonë se aktualisht çdo gjë po shkon në rregull, kurbanët janë të shëndetshëm dhe mishi po rezulton të jetë cilësor.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Dedikime për Muhamedin a.s. në muajin e Mevludit - lindjes së tij.