Shoqata Bereqeti, dega në Gjakovë fillon ndërtimin e shtëpisë së re për familjen Byci


Falë angazhimit të pakursyer të Shoqatës Humanitare Bereqeti, dega në Gjakovë dhe donatorëve shtëpia e vjetër e familjes Byci është rrënuar dhe në vend të saj do të ndërtohet një shtëpi e re.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Program fetar dedikuar ardhjes së Muhamedit a.s. si mëshirë për botën