Hutbe

Florim ef. Mellova

Florim ef. Mellova

Falënderimet, madhërimet, adhurimet janë vetëm për Allahun e Madhëruar, Krijuesin dhe Sunduesin e gjithë botrave. Paqa, bekimi dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi zotriun tone Muhammedin s.a.v.s. mbi familjen e tij të ndershme, mbi shokët e tij besnik dhe mbi të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij gjer në Ditën e Gjykimit.

Florim ef. Mellova

Florim ef. Mellova

Florim ef. Mellova

Florim ef. Mellova

Florim ef. Mellova

Sedat ef.Islami

Florim ef. Mellova

Sedat ef.Islami

Florim ef. Mellova

Sedat ef.Islami

(Hutbe nga rahmetliu Shejhu Muhammed in Salih el-Uthejmin)

Sedat ef.Islami

Florim ef. Mellova

Florim ef. Mellova

Florim ef. Mellova

Sedat ef.Islami

Sedat ef.Islami

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!