Sa për të nxjerrë mallin dhe për të rritë shpresën në qytetin tonë, KBI në Gjakovë prezanton
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës