Dr. Valon Myrta - Mirëpritja e RamazanitKryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjakovë Dr. Valon Myrta për mirëprijtne e muajit të shenjtë të Ramazanit.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës