Esat ef. Rexha - Pjesë nga Kurani

El Fatiha, El Bekare 1-5, El Ihlas, El Felek dhe En Nas.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës