Arsim ef. Morina - Pjesë nga Kurani

El Bekare 284-286, Ali Imran 1-6

&t=22s


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës