Visar ef. Koshi - Pjesë nga Kurani

Visar ef. Koshi - Pjesë nga kur'ani

Sureja Ibrahim, 38-41


&t=14s


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës