Mr. Enver ef. Xhiha

Pjesë nga Kur'ani
El Bekare 183-186, El Kadr

&t=8s


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës