Kronikë - Leximi në kohë pandemie

Lexo, studio, meso... jane fjalet e para te cilat ju shpallen profetit tone te dashur Muhamedit a.s
Por sa lexojne sot muslimanet
Pandemia duket se ka ndikuar pozitivisht tek lexuesit, duke i kursyer nga angazhimet tjera per t'iu perkushtuar leximit.
Ata tregojne se gjate kesaj periudhe kane qene me produktiv ne leximin e librave me tematika te ndryshme.
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës