Shoqata Humanitare Bamirëse Bereqeti vazhdon aksionin humanitar


Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, dega në Gjakovë, ka shpërndarë sot 165 pako ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë në komunën e Gjakovës.
Lista e atyre që pranuan këto pako, është përpiluar nga Kryetarët e Bashkësive Lokale, duke u bazuar në nevojat e familjeve që po kalojnë situatë të vështirë ekonomike, sidomos në këtë periudhë kur po përballemi me COVID-19.
Sot, gjithashtu janë shpërndarë edhe 40 pako tjera për Shoqatën e të Verbërve në Gjakovë.
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme