Edukimi i fëmijëve, përgjegjësitë dhe sfidat e prindërve

Të edukosh si duhet një fëmijë, do të thotë të sigurosh një të ardhme të mirë për të dhe shoqërinë e atij vendi.

Shkolla e parë në të cilën edukohet fëmiu është shtëpia e tij, andaj është e rëndësishme që natyra e prindërve të jetë gjithmonë e butë, fisnike dhe e afërt.

Në aspektin e edukimit të fëmijëve familjet shqiptare ballafaqohen me sfida e mangësi të ndryshme.

Mënyra e edukimit të fëmijëve ndryshon nga familjet dhe si rrjedhojë klasifikohen disa tipe të prindërimitNa ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës