Dega e Bereqetit në Gjakovë ndihmohen 50 familje me pako ushqimore


Ato u ndihmuan me nga një pako ushqimore hixhienike si dhe me nga një thes miell, ku secila kapë vlerën nga 25 euro.

“Çdo fund muaj përgatisim nga 50 pako ushqimore për familjet nevojtare, ku secila pako kapë vlerën nga 25 euro. Një pjesë të pakove i kemi shpërndarë këtu ndërsa pjesën tjetër, atyre me aftësi të kufizuar, ua dërgojmë në shtëpi”, ka thënë koordinatori Shoqatës humanitare “Bereqeti”, dega në Gjakovë, Abdurahman Bejtullahu, i cili edhe njëherë shfrytëzoi rastin t’i falënderoj të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë për ndihmën që e bëjnë për t’ua lehtësuar sadopak gjendjen e tyre të rëndë ekonomike.

Familjarët që u ndihmuan thonë se për ata këto pako janë shumë të mirëseardhura për faktin se gjendja e tyre ekonomike është shumë e rëndë.

Iniciatava të tilla humanitare janë të shumta, ku dihet se këtyre familjeve u duhet më shumë përkrahje, e sidomos për një jetesë më të mirë se që e bëjnë.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme