Ushtruesi i detyrës së Resiul-Ulema i BFI-së hfz Shaqir Fetai uron nisjen e punimeve në Xhaminë Qendrore në Prishtinë

Ushtruesi i detyrës së Resiul-Ulema i Bashkësisë Fetare të Maqedonisë së Veriut hfz Shaqir ef. Fetai ka uruar Kryetarin e Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiun Naim ef. Tërnava me rastin e fillimit të punimeve në Xhaminë Qendrore në Prishtinë. Në këtë urim ai shpreh kënaqësinë që në emër të BFI të RMV dhe të gjithë besimtarëve islamë dhe ka uruar punë të mbarë dhe suksese gjatë ndërtimit.

‘Pa dyshim, me ndërtimin e këtij tempulli gjigant, jo vetëm Republika e Kosovës, por I gjithë rajoni ballkanik fiton një vlerë të madhe fetare dhe artistike, e cila do të reflektojë mirëqenie, paqe, dashuri dhe solidaritet për të gjithë”-thuhet në këtë urim.

Në vazhdim japim letër urimin e plotë.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë