Intervistë me Mustafë ef. Havolli për rëndësinë e Kurban Bajramit

Ndiqeni intervisten me Mustafë ef. Havollin për rëndësinë, historikun dhe të mirat që i sjell Kurban BajramiNa ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë