Medreseja Alaudin hap dyert për nxënësit e rinjë

Drejtori i Medresesë Alaudin në Prishtinë fton nxënësit të jenë pjesë e këtij institucioni edukativo-arsimor.

Ai tregon kushtet e mësimit dhe përparësitë që kanë nxënësit në këtë shkollë, si dhe kriteret për t'u pranuar në Medrese.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës