Mesazh Urimi për vitin shkollor 2020


Sot është edhe dita juaj, të dashur mësimdhënës!

Kam kënaqësinë që me anë të këtij mesazhi të shpreh vlerësimin tim dhe të kolegëve në Këshillin e Gjakovës për të gjithë përkushtimin tuaj, profesionalizmin dhe vlerat njerëzore që ju dini t’i dëshmoni dhe përcjellni gjatë punës suaj në edukimin e brezave të ardhshëm. Pa harruar asnjëherë se sekreti i arsimimit qëndron në respektimin e studentit.

Me këtë rast, përgëzojmë drejtorin e ri të tempullit të dijes, Medresesë Alauddin, prof. e nderuar Fadil Hasani për zgjedhjen e tij në krye të këtij institucioni me vlera të veçanta në fushën e arsim-edukimit.

Ju shkoftë mbarë!


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë