Intervistë e Kryeimamit të KBIGj Visar ef.Koshi në RadioGjakova - Fillimi i mësim besimit fetarë në xhamitë e Gjakovës (AUDIO)Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës