KBI në Gjakovë shënon aktivitetin e parë në kuadër të “Programi për më të dashurin”.


Sot, në Xhaminë e Hadumit në Gjakovë është shënuar aktiviteti i parë në kuadër të “programi për më të dashurin”.

Në këtë aktivitet ligjëruan kryeimami i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, dr. Orhan ef. Bislimaj, me temen “Profeti si mik”, dhe imami i Mejtepit të Halil Efendisë, mr. Enver ef. Xhiha, me temen “Profeti si fqinj”.

I gjithë aktiviteti u udhëheq nga imami i Xhamisë së Hadumit, dr. Safet ef. Hoxha, me prezencën e një numëri të xhematit të Xhamisë. E për këtë u jemi mirënjohës të gjithë pjesëmarrësve.

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme