KBI në Gjakovë shënon aktivitetin e tretë në kuadër të “Programi për më të dashurin”


Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë ka shënuar sot edhe aktivitetin e tretë në kuadër të “Programi për më të dashurin”.

Aktiviteti u mbajt në Xhaminë e Hadumit, ndërsa ligjëruan, Prof.Mustafë ef. Havolli, me temen “Profeti si qenie njerëzore”, dhe Kryetari i KBIGJ, Dr. Valon ef. Myrta, me temen “Profeti si paqebërës”.

I gjithë aktiviteti u udhëheq nga imami i Xhamisë së Hadumit, dr. Safet ef. Hoxha, me prezencën e një numëri të xhematit të Xhamisë. E për këtë u jemi mirënjohës të gjithë pjesëmarrësve.
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme