Shoqata Humanitare “Bereqeti”, dega në Gjakovë filloi shpërndarjen e lëndëve djegëse për familjet me nevojë


Shoqata Humanitare “Bereqeti”, dega në Gjakovë është duke vazhduar me aktivitetet e saj për t’u dalë në ndihmë familjeve me nevojë.

Pas shpërndarjes së dhjetra pakove ushqimore dhe hixhienike nga sot kjo shoqatë ka filluar shpërndarjen e lënëve djegëse për familjet e kësaj kategorie sociale.

Sipas koordinatorit të Shoqatës Humanitare “Bereqeti”, dega në Gjakovë, Abdurrahman Bejtullahu, kjo po bëhet e mundshme falë kontributit të bamirësve të shumtë të komunës së Gjakovës dhe atyre jashtë vendit.

Deri më tani është siguruar një sasi e lëndëve djegëse për të ndihmuar një pjesë të familjeve, por sipas Bejtullahut qëllimi është që në këtë kohë dimri me lëndë djegëse të ndihmohen 100 familje nevojtare. Për këtë arsye ai apelon tek qytetarët që kanë mundësi të ndojmojnë, në mënyrë që të mund t’ju ndalin në ndihmë këtyre familjeve.&t=2s


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme