Konkurs për fotografinë e vitit 2021 - Xhamitë e Kosovës


Konkursi ynë për fotografitë nga xhamitë e Kosovës, ka zgjuar interesim të madh në mesin e ndjekësve të profilit tonë në Facebook. Ashtu siç kemi paralajmëruar, në ditën e premte, ne kemi publikuar fotografitë e konkurrentëve tanë që kanë arritur te ne gjatë muajit janar.
Për të zgjedhuar fotografinë e muajin janar, ju mund të jepni kontributin tuaj duke pëlqyer, komentuar dhe shpërndarë fotografitë e preferuara deri më 5 shkurt 2020. Më 8 shkurt do të bëjmë shpalljen e fotografisë së muajit janar.
Ndërsa ftojmë e inkurajojmë të gjithë ata që dëshirojnë që të jenë pjesë e konkursit tonë që të dërgojnë fotografinë e tyre në këtë adresën: xhamitekosoves@bislame.net
Për çdo muaj do të zgjidhet fotografia e muajit, por në të njëjtën kohë do të jeni në garë edhe për fotografinë e vitit 2021.
Mirëpresim bashkëpunimin tuaj. Suksese në garën tuaj!

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Fjalimi i drejtorit të Institutit për Hulumtime dhe Studime Islame, Sabri ef. Bajgora me rastin e përurimit të këtij Instituti