13 vjetori i Pavarsisë së Kosovës gjen familjen Luzha nga Gjakova me shtëpi të re


Shoqata Humanitare “Bereqeti”, dega në Gjakovë, përmes donatorëve nga vendi dhe diaspora ka arritur që t’i ndërtojë një shtëpi banimi familjes pes anëtarëshe Luzha nga Gjakova.

Vuajtjeve të anëtarëve të kësaj familje, të cilë jetuan në kushte të vështira iu erdhi fundi. Dëshira për të pasur një kulm mbi kokë u jetësua, tashmë ata gëzojnë shtëpinë e re.
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme