Kushtet e reja që po u mundësojnë besimtarëve faljen e namazit


Çdo ditë e më shumë praktikuesve të fesë Islame po u krijohet hapësirë më e mirë për kryerjen e obligimeve fetare.

Tashmë, shumë komplekse banesore, qendra rehabilituese, lagje të reja dhe aeroporte në vend, po bëjnë përpjekje për krijimin e kushteve për besimtarët mysliman.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Fillon kampanja "Sofra e Ramazanit 2021"