Shoqata Humanitare Bereqeti, dega në Gjakovë shpërndanë 300 pako ushqimore në kuadër të aksionit Sofra e Ramazanit


Shoqata Humanitare “Bereqeti” dega në Gjakovë ka shpërndarë 300 pako ushqimore dhe higjienike gjatë ditës së sotme në kuadër të aksionit “Sofra e Ramazanit”.
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme