Myftiu Tërnava shtron iftar për administratën e Këshillave të Bashkësisë Islame


Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, ka shtruar edhe këtë vit iftar për administratën e Këshillave të Bashkësisë Islame të Kosovës në ditën e Fitores së Bedrit, për shkak të rëndësisë dhe vlerës madhore të kësaj dite në historinë islame.
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Atmosferë ramazani në qytetin tonë