Mbahen garat e mësimit përmendësh të 40 haditheve të imam Neveviut

Ne? ambientet e Medresese? ‘Alauddin’ ne? Prishtine? e?shte? mbajtur pe?r here? te? pare? gara e 26 nxe?ne?seve ne? me?simin pe?rmende?sh te? 40 haditheve te? Imam Neveviut.

Nxe?ne?s nga te? gjitha paralelet e Medresese? “Alauddin” u be?ne? pjese? e ke?saj gare, ku ne? fund pjese?marre?sit dhe fituesit e vendeve te? para u shpe?rblyen simbolikisht pe?r suksesin dhe te? arriturat e de?shmuara.

Ju ftojme? ta ndiqeni kronike?n.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Atmosferë ramazani në qytetin tonë