Bereqeti në Gjakovë gëzon fëmijët për 1 Qershor


Më 1 qershor në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, Shoqata Humanitare “Bereqeti” dega në Gjakovë, ka dhuruar 420 dhurata për fëmijët e institucionit parashkollor “Ganimete Tërbeshi”.

Koordinatori i “Bereqetit”, Abdurrahman Bejtullahu, vlerësoi lartë iniciativën si dhe gatishmërinë që fëmijët të gëzohen dhe të jenë prioritet.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme