Pesë nxënës të Institutit të Hifzit - Medreseja e Madhe në Gjakovë, përfunduan memorizimin e Kuranit


Pesë nxënës të Institutit të Hifzit – Medresesë së Madhe në Gjakovë, kanë përfunduar me sukses memorizimin e kuranit përmendësh, duke u graduar hafëz të kuranit.

Pas një punë intensive këta nxënës, fal edhe angazhimit të mësimdhënësve arritën të memorizojnë përmendësh kuranin në gjuhën origjinale.

Në këtë ditë të veçantë, u kujtua roli që kjo medrese ka pasur ndër vite si dhe për kuadrat që kjo medrese ka nxjerr nga gjiri i saj.