Husamedin ef. Abazi – Festa e Kurban Bajramit


“Ne mundohemi me i bë gjithmonë ato vepra që Allahu dhe Pejgamberi a.s është i kënaqur dhe të cilat janë në të mirë të njerëzit, ashtu siç është Kurbani”


Artikulli radhës
Pak, por e vazhdueshme

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme