Rrëfimi i nënës së dëshmorit medresant, Selim Selimi

Me një buzëqeshje të lehtë teksa shikimin e ka të ngulitur, ajo para syve ka djalin e saj, duke i kujtuar momentet kur ai po këmbëngulte se Kosova duhej të çlirohej dhe për këtë gjë nuk ka rrugë tjetër përveç luftës.

Rrëfimi i nënës së Selim Selimit, medresantit të vitit të tretë për vendosmërinë dhe trimërinë e tij për çlirimin e Kosovës.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Hytbeja e Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava, e mbajtur me rastin e festës së Fitër Bajramit (video)