Kryetari i Bashkisë së Shkodrës Bardh Spahija vizitoi KBIGJ


Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Gjakovës, Dr. Valon ef. Myrta me bashkëpunëtorë ka pritur sot në takim Kryetarin e Bashkisë së Shkodrës, z. Bardh Spahija me bashkëpunëtorë, i cili shoqërohej nga nënkryetari i Komunës së Gjakovës, z. Flamur Fetahaj dhe kryesuesja e Kuvendit komunal, znj. Arbënesha Kuqi.
Nga ana e tij, z. Spahija, shprehu falënderimet e tij për mikpritjen. Ai çmoi lart kontributin e këtij Institucioni fetar për promovimin e vlerave qytetare dhe për harmoninë fetare që ekziston.
Kryetari Myrta fillimisht i uroi mirëseardhje mysafirit, e më pas theksoi lidhjet e ngushta kulturore dhe ndjenjën e përbashkët patriotike që kanë patur ndër shekuj dy qytetet tona. Ai vuri në pah se veçantia që na ka dalluar për mirë ka qenë të qenurit unik edhe në diversitet.