Xhamia e Hadumit në Gjakovë dhe historiku i saj!

Xhamia e Hadumit, një xhami e cila tërheq vizitor vendor e ndërkombëtar.
Monument që ka pasuruar kulturën e Gjakovës qysh nga shekulli i gjashtëmbëdhjetë.