Kryeimami i BIK, Vedat ef. Sahiti qëndroi në Preshevë

Kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës, Vedat ef. Sahiti në kuadër të vizitave të tij gjatë muajit të Ramazanit këtë të mërkurë ka vizituar Preshevën.

Atje u takua me kryetari i Këshillit, imamët dhe besimtarë të shumtë