Besimtarë të shumtë në gjithë vendin kanë filluar përgatitjet për Kurban BajramTherja e Kurbanit është veçori me të cilën karakterizohet kjo festë.

Bashkësia Islame e Kosovës edhe këtë vit sikurse tradicionalisht ka organizuar therjen e kurbaneve për të vijuar më pas me shpërndarjen tek nevojtarët, jetimët, rastet sociale, si dhe nevojat e medresantëveNa ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme