Ejmen Hasani flet për artin e kaligrafise arabe


Kaligrafia arabe është praktikë artistike e shkrimit të dorës dhe kaligrafisë që punohet me delikatesë, duke sfiduar njëkohësisht durimin, por ata që e duan këtë art e bëjnë me pasion e dashuri.

Ky art i bukur, por jo i zakonshëm në vendin ton punohet nga Ejmen Hasani.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme