Marrëdhëniet prindërore dhe ndikimi i tyre tek fëmijët

Në ditët tona, prindërit janë humbur në punët e kësaj bote, i kanë lënë pas dore fëmijët, sidomos adoleshentët, për sa i përket komunikimit me ta.

Në formimin e njeriut ideal, bazamentin kryesor e ka familja, pavarsisht hapave te tjere në jetën e fëmijës, familja është ajo e cila do të vazhdojë ta ruajë rëndësinë e vet për sa i përket kontributit të saj në edukimin e individit.

Mbi edukimin e fëmijës kemi shume porosi nga Pejgamberi ynë Muhammedi s.a.w.s poashtu edhe fjalën e Allahut në Kur'anin Famëlartë.

Se, cila është marrëdhënia ideale me fëmijën?
Çfarë pasoja ka një trajtim jo i duhur?
A kuptojnë edhe sa janë foshnje?

Përgjigje për këto dhe disa pyetje të tjera rreth kësaj teme jep Suzana Baftiu - PsikologeNa ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme