Shtëpia Botuese "Dituria Islame" pjesë e Panairit të Librit "Ulqini 2023"


Shtëpisë Botuese "Dituria Islame", do të jetë pjesë e Panairit të 22-të të librit në Ulqini, i cili u hap mbrëmë dhe do të zgjasë deri më 20 gusht 2023.

Kjo shtëpi botuese do të jetë e pranishme në këtë panair me rreth 52 tituj të fushave të ndryshme.

Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari i shoqëruar nga bashëpunëtorët dhe organizatoret e Panairit të 22 -të vizitua stendën e Shtëpisë botuese "Dituria Islame"

Panairi i Librit "Ulqini 2023" do të mbahet në Sheshin Plloçë të Ulqinit dhe në të do të marrin pjesë rreth 50 shtëpi botuese nga vendet e rajonit, Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut etj..