"BEGATITË E RAMAZANIT" - Dr. Adnan ef. Kida & Prof. Namik ef. Vehapi

 


Regullat e agjërimit, iftarit, teravive dhe syfyrit - Ligjërues: Dr. Adnan ef. Kida & Prof. Nami kef Vehapi


 


 Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme