Besimtarët mysliman në Kosovë dhe në mbarë botën po festojnë sot festën e Fitër Bajramit (Video)

 


Manifestimi qendror për festën e Fitër Bajramit u mbajt në Xhaminë e Madhe në Prishtinë.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme