Përfaqësues të institucioneve lokale dhe politike vizituan KBI të Gjakovës për Fitër Bajram (video)

 


Përfaqësues të institucioneve lokale dhe politike vizituan sot Këshillin e Bashkësisë Islame të Gjakovës për të uruar festën e Fitër Bajramit.


 Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme