Organizohet dëgjesa: "Konfigurimi i zbatimit të Islamit për një shoqëri në ndryshim"

 


Unioni Shqiptar i Teologeve dhe Departamenti i Gruas pranë Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës në bashkëpunim me Fakultetin e Studimeve Islame organizuan dëgjesën e tretë me radhë me temë: "Konfigurimi i zbatimit të Islamit për një shoqëri në ndryshim"Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme