KBIGJ në bashkëpunim me Shoqatën “Bereqeti”, dega Gjakovë shpërndan ndihma ushqimore

Këshilli i Bashkësisë Islame Gjakovë në bashkëpunim me Shoqatën bamirëse “Bereqeti”, dega në Gjakovë, nga dita e Merkure 24 Maj e deri më sot ka bërë shpërndarjen e afro 300 pakove ushqimore.

Ndihmat u janë shpërndarë familjeve të varfra, bonjakëve dhe institucioneve.

Shpërndarja e ndihmave është bërë në Xhaminë Qyl dhe në Medresenë e Madhe në Gjakovë


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Program fetar dedikuar ardhjes së Muhamedit a.s. si mëshirë për botën